caravan vrije tijd lader accu PowerBoozt

PowerBoozt onderweg: een krachtige accu voor je laptop of tablet

Lader voor mobiele telefoon, laptop, tablet én een jumpstarter voor je auto!

PowerBoozt ideaal op vakantie!

Onderweg of op de camping een lege accu of batterij? Jij laat jouw vakantie natuurlijk niet verpesten: PowerBoozt is jouw powerbank en batterijlader voor onderweg.

PowerBoozt is jouw jumpstarter bij een lege auto-accu. Je kunt met een opgeladen PowerBoozt tot wel 6 maal je auto starten! Ook is PowerBoozt een handige laptopcharger/powerbank. Daarmee werk je gewoon door met jouw laptop, tablet of e-reader. En je telefoon valt ook niet stil. Altijd en overal de vrijheid om te blijven lezen of surfen. Ideaal voor in de caravan of tent, of voor buiten in je luie stoel terwijl je even geen stroom bij de hand hebt.

PowerBoozt is lekker handzaam, maar is toch krachtig genoeg om gedurende langere tijd door te werken. Da's nog eens een superhandige powerbank! 

PowerBoozt past in je koffer, rugzak of dashboardkastje

De PowerBoozt powerbank is ongeveer net zo groot als een pak hagelslag en past gemakkelijk in je koffer, rugzak of dashboardkastje. Zelfs in je binnenzak.

PowerBoozt: handig onderweg!

Bestel de PowerBoozt in de PowerBoozt shop en ontvang een superhandig meeneem-etui inclusief de aansluitkabels voor accu, telefoons en alle gangbare laptops!