boot stroom lader accu PowerBoozt powerbank

PowerBoozt op de boot: voor je lege accu én voor je laptop, telefoon of tablet

Starterpack en accu in één

PowerBoozt ideaal op de boot!

Op de boot een lege accu of batterij? PowerBoozt is jouw powerbank en batterijlader voor onderweg. Ideaal voor je laptop of mobiele telefoon. Maar bovendien onmisbaar op het moment dat je midden op het water zit en de accu van je boot het voor gezien houdt. De PowerBoozt is een tijdelijke vervanger van je accu bij pech, zodat je je boot gewoon kunt starten.

PowerBoozt is een handige laptopcharger/powerbank. Daarmee werk je gewoon door met jouw laptop, tablet of telefoon, zelfs als je midden op zee zit!

PowerBoozt is lekker handzaam, maar is toch krachtig genoeg om gedurende langere tijd door te werken. Da's nog eens een superhandige powerbank! 

PowerBoozt past makkelijk in je tas of kastje

De PowerBoozt powerbank heeft het formaat van een pak hagelslag en past gemakkelijk in elke tas of in een opbergkastje op je boot. De PowerBoozt is gemaakt van slagvast kunststof en kan dus wel een stootje hebben.

PowerBoozt: handig op het water!

Bestel de PowerBoozt in de PowerBoozt shop en ontvang een superhandig meeneem-etui inclusief startkabels en alle aansluitkabels voor vrijwel alle moderne telefoons en alle gangbare laptops!