PowerBoozt

PowerBoozt jumpstarter - altijd power onderweg

Lader + powerbank + jumpstarter

PowerBoozt is je handigste hulp voor onderweg. Bijvoorbeeld bij een lege auto-accu. Maar ook als de batterij van je telefoon of laptop leeg is.

De PowerBoozt multi-purpose jump start battery (sorry, we hebben veel woorden nodig om je te vertellen wat-ie allemaal kan 😉 ) is een superhandzame powerbank voor onderweg. Kleiner dan een pak hagelslag, dus hij past gemakkelijk in de deur van je auto, in je tas of zelfs in je binnenzak! Alles wat je nodig hebt wordt meegeleverd, zoals laadsnoeren, USB-kabels en connector-pluggen. Zelfs accukabels zitten in de set. Oja, en er zit ook een handige zaklamp in, zodat je nooit meer in het donker hoeft te zoeken.

Technische accu-innovatie

De PowerBoozt is een technische accu-innovatie. Hij maakt gebruik van een hoogwaardige LiCo02-accu, een Li-ion-techniek die wordt gekenmerkt door een hogere opslagcapaciteit. Eenmaal opgeladen, houdt de PowerBoozt zijn stroom lekker lang vast. Hooguit kun je 'm af en toe controleren met een simpele druk op de knop.  Zo ben jij altijd verzekerd van energie onderweg. Kijk, daar heb je eigenlijk geen omkijken meer naar.

PowerBoozt_auto_jumpstarter_accu